Theta Healing Haladó Tanfolyam Benyó Edittel

Aktuális tanfolyam időpontok és regisztráció:

Esemény regisztráció

A Theta Healing haladó tanfolyamon mélyebb ismereteket tanulhatsz a létezésről, önmagadról. A különböző gyakorlatok által elsajátíthatod a kommunikációt kristályokkal, növényekkel, állatokkal és az ősök szellemével.

Ezek a gyakorlatok segítenek az intuitív képességek kibontakozásában. Könnyen felismerhetővé válnak a gátló érzéseink, mint a neheztelés, harag, bűntudat, félelem, amik miatt a bennünk élő szeretet nem tud felszínre törni, akadályoznak minket a boldogságban, bőségben, felhőtlen örömben.

További ásás gyakorlatokkal megtisztítjuk azokat az érzelmi blokkokat, melyek rétegekben tudatunkra rakódva elzárnak a saját talentumainktól. Minél több ilyen gátló érzést dolgozunk meg, annál tisztábban látjuk önmagunkba a saját képességeinket és a saját talentumainkat. A Tisztán látás, tisztán érzés és tisztán hallás szépen fejleszthető! Megtanuljuk, hogyan lehet minden élethelyzetből a lehető legkönnyebben kijönni, megváltoztatni!

Fontos tudni, hogy eredendően mindenki megérdemli a feltétel nélküli szeretetet, az emberek saját maguk zárják el magukat a félelmeikkel, neheztelésükkel, és azzal hogy feladják, azt hiszik, hogy nem érdemesek a jobb életre!

DE IGEN MINDENKI MEGÉRDEMLI, HOGY BOLDOG LEGYEN!

Mi történik a Theta Healing Haladó tanfolyamon?

A Theta Healing Haladó tanfolyamon megmutatom, hogyan dolgozz a 7. sík Feltétel Nélküli Szeretetén keresztül minden síkkal. Lépésről lépésre átvesszük minden sík tudását, energiáját, a kapcsolódó érzelemmintákat és, fizikai levetülésüket. A tanfolyam igazi beavató út, tele sok-sok pozitív élménnyel és oldódással.

A Létezés hét síkja és gyakorlatai:

  1. Létezés első síkja: ásványok, kristályok leolvasása, tisztítása.
  2. Létezés második síkja: növények leolvasása, étel megáldása
  3. Létezés harmadik síkja: emberek, állatok leolvasása. Bébi az anyaméhben gyakorlat, a magzati korban megélt fájdalmak, félelmek és traumák oldása. Makrók készítése. Összetört lélek újrateremtése.
  1. Létezés negyedik síkja: Ősökkel való kapcsolódás.
  2. Létezés ötödik síkja: Angyalok, Fénymesterek
  3. Létezés hatodik síkja: Isteni törvények, időhajlítás, időjárás befolyásolása.
  1. Létezés hetedik síkja: Felettes énnel való kommunikálás, azonnali teremtés – manifesztálás.

A gyakorlatok között ásunk a karmikus elakadásokra, 5. síkos fogadalmakra, amelyek a legtöbb embert tudta nélkül hátráltatnak a teljes és boldog párkapcsolatban, munkahelyi sikerekben, spirituális fejlődésben, a boldog élet megteremtésében.

Szívdala gyakorlat 🙂

A tanfolyam előfeltétele az alaptanfolyam elvégzése!

A tanfolyam résztvevői Vianna Staibal Theta Healing haladó könyvet, munkafüzetet, illetve nemzetközi oklevelet kapnak, amivel egyéni konzultációkat vállalhatnak.

Tanfolyam díja: 120.000 Ft.

Fizetési mód:

  • Banki átutalással
  • A tanfolyam díját a meghirdetett időpont előtt 3 nappal legkésőbb szükséges rendezni átutalással!

A tanfolyam 3 napos. A jelentkezési díjat legkésőbb a tanfolyam kezdete előtt 3 nappal szükséges kifizetni átutalással.

Tanfolyam regisztráció itt regisztrálhatsz:

Esemény regisztráció

Hozzászolások