Szeretet háló magyarul SZER háló, Elme hálóról való leválás

Az évindító csoportos témája az elme háló és a szeretet háló!

Mit is jelent ez a két fogalom? Létezik több láthatatlan háló, ami mindenütt ott van.

Az elme hálóról: Minden gondolatot az elménken keresztül éljük meg, ez által az elme hálóra kapcsolódunk és minél többet élünk csak elméből (egóból) annál jobban erősítjük ezt a hálót. Mindenkinek van egy egyéni hálója és egy kollektív háló az egyéni hálón keresztül csatlakozunk a kollektívhoz.

De mit is jelent ez? Ha valaki túlzottan úgy éli az életét, hogy az elméjére hallgat (egójára), akkor elválasztja magát a szívétől, lelkétől és a szellemétől. Ennek következményeképpen kívülről keresi a boldogságot, szeretetet, és a békét. Mivel, hogy az elme kívülről várja, ezért azt gondolja, ha majd ezt is megteszi meg azt is megteszi, akkor szeretni fogják és fontos lesz. Ez sajnos az elme illúziója. Amikor eltávolodik valaki a saját lelkétől, szívétől akkor ebbe a tudati csapdába, hálóba kerül. És amíg rá nem jön, hogy ez csapda és tudatosan nem tesz érte, hogy, visszakapcsolódjon a szerhálóra addig, sok nehézséget, és boldogtalanságot tapasztal.

A kulcs a szívünkben van, azon keresztül tudunk csatlakozni a SZER-etet hálóra mely SZÜLETÉSÜNKTŐL KEZDVE ÉLETERŐVEL LÁT EL MINKET! A nevébe is benne van SZER-etet, ha mi tudunk a SZER hálóra csatlakozni, akkor garantálja a folyamatos boldogság érzést, így éljük át a szabadságot, békét, SZER-etetet. Ez önmagunkon belül történik, a kristálymagunkon keresztül érjük el ezeket a tudat állapotokat! Minél többet gyakorolod a befele figyelést és meghallod a szíved hangját és megengeded magadnak, hogy vezéreljen annál könnyebben és több ideig tudsz kapcsolódni a SZER hálóra folyamatos boldogságban és kiegyensúlyozottságban.

SZÜLETÉSÜNKTŐL KEZDVE ÉLETERŐVEL LÁT EL MINKET! A nevébe is benne van SZER-etet, ha mi tudunk a SZER hálóra csatlakozni, akkor garantálja a folyamatos boldogság érzést, így éljük át a szabadságot, békét, SZER-etetet. Ez önmagunkon belül történik, a kristálymagunkon keresztül érjük el ezeket a tudat állapotokat! Minél többet gyakorolod a befele figyelést és meghallod a szíved hangját és megengeded magadnak, hogy vezéreljen annál könnyebben és több ideig tudsz kapcsolódni a SZER hálóra folyamatos boldogságban és kiegyensúlyozottságban.

Ezeken kívül hogyan tudsz a szerhálóra csatlakozni? A pozitív gondolatok és érzéseken keresztül: önzetlenség, segítőkészség, a nevetés, a hála, ölelés, hogy a két szív összeérjen, őszinteség, becsületesség, önfelvállalás. Ha törekszünk így élni egy csodálatos emelkedett állapotba hoz minket és másokat.

Kapcsolódva a szerhálóhoz, emeljük családtagjainkat, környezetünket és mindenki életéhez hozzá járulunk, hogy jobbá váljon! Minden ember számít és fontos, minél többen építjük a szerhálót annál jobbá tesszük magunk és az emberek, a Föld életét, így kollektív szinten gyógyulunk.

A cél, hogy egyensúlyba hozzuk elménk, józan paraszti eszünk és szívünk szeretetét.

Tegyük együtt jobbá az életünket!

Jelentkezés itt!

Vagy telefonon: 06 (70) 636-91-79

Befektetés önmagadba: 10000 ft.

Monor, Petőfi S. u. 8. Szolgáltatóház

Január 18-án 14-18 óráig.

Szeretettel várlak: Benyó Edit

Hozzászolások