Önmegváltás az Életedre!

Az életed keresztje, amit még mindig cipelsz, és hordozol, ami miatt az életed szenvedés, fájdalmas, nehéz, kilátástalan, boldogtalan. Ezek az érzések, tapasztalatok, a Tudatalattiba lesüllyednek és sokszor tudatosan nem is tudjuk miért ilyen nehéz a sorsunk.

A Krisztusi út általi különböző átvállalások, amiket lélek, szellemszintről vállaltál pld.: szenvedési fogadalmak, szegénységi fogadalmak, cölibátusi, szüzességi fogadalmakat, magányossági fogadalmak, Istennek tett fogadalmak, amelyek szolgáltak minket valamilyen úton módon, EBBEN VAGY ELŐZŐ INKARNÁCIÓNKBAN. Ezek által erényeket tanultunk pld: alázatosság, kezdeményezés, szolgálatkészség, jószívűség, önzetlenség, hit, elköteleződés Isten felé, szeretetet.

Sokszor ezeket már megtanultuk, de a tudatalattiban még kötnek a hozzá fűződő kötelezettségek, fogadalmak, amik szenvedéssel járnak, így nem tudják az emberek hogy miért ilyen nehéz az életük. A mai alkalommal ezeket feloldjuk és megváltoztatjuk, hogy képes legyél szenvedés nélkül szeretni, önfeláldozás nélkül élni, könnyedén tudj szenvedés nélkül fejlődni és élni az életedet.

Aki eljön erre a csoportos foglalkozásra leteheti a felesleges szenvedésköreit, hiszen, ha már megtanultunk egy leckét, a továbblépéshez el kell engedni a hozzá kapcsolódott berögződött, sokszor megélt hátráltató érzelemi mintákat.

Azt gondolják az emberek, ha minél többet szenvednek, annál jobban kapcsolódnak az Isteni szeretethez.

A január 18-i alkalommal A Krisztus-háló azaz a Szerhálóra való kapcsolódás történt meg. FELKÉSZÜLVE ERRE A CSODÁLATOS LEHETŐSÉGRE!

Ismét Mária Magdaléna, Szűzanya fénymesternők, Jézus Krisztus és Saint-Germain fénymesterek segítségével közvetítem a gyógyítást! A Pártusi szakrális szellemi vonal vezetői!

Hálás szívvel alázattal teszem, hogy minél több ember emelkedhessen, gyógyulhasson lélek, és testi szinten! A végén a krisztusi kódokat a szívcsakrába megkapják a résztvevők, ez által könnyebben élhetik meg az érzelmi stabilitást, kiegyensúlyozottságot a béke szeretet állapotában feltöltődve!

Önmagadba fektetés: 10000 ft

Február 22-én 14-től 18-ig.
Monor Petőfi utca 8.

Szeretettel:
Benyó Edit
+36706369179

Hozzászolások