Kérés és elfogadás

A kéréssel nyilvánítjuk ki a vágyainkat, álmainkat. Amikor Szívből és tudatos összpontosítás által kérünk, akkor megnyílik az a dimenziókapu ahol a végtelen lehetőségek Isteni tere található. Ha ebben a térben mondjuk ki, hogy „kérek” annak a valószínűsége, hogy megtörténjen, manifesztálódjon, közel 85%.

Amennyiben a kéréssel, elfogadással kapcsolatban nehézségeid vannak, gyerekkori, iskolai tapasztalatok: féltél kérni; szüleidtől feltételhez kötött szeretet kaptál azaz „ára” volt kérésednek, kértél és mégsem kaptál. Most lehet, hogy nagy erőfeszítések árán vagy egyáltalán nem tudod bevonzani, megteremteni azokat a dolgokat, amiket szeretnél látni az életedben, ilyen lehet egy támogató, jól fizető munkahely, pénzbeli támogatás, szeretetteljes párkapcsolat.  

Az elfelejtett, fel nem dolgozott kéréssel, elfogadással kapcsolatos fájó élményeid a tudatalattidba süllyedve befolyásolják életedet. Elutasítod, elkerülnek a jó lehetőségek, és nem érted erőfeszítéseid ellenére miért nem halad az életed egyről a kettőre.

Tudatlanul történő folyamatok ezek, ezért fontos komolyan venni, amikor úgy érzed, hátráltatva vagy bármely életterületeden, valójában a megélt élményeidhez kapcsolódó érzéseid nem hagyják a pozitív változást.

A csoportos foglalkozáson a kéréssel és az elfogadással kapcsolatos tudat alatti blokkokat oldjuk minden szinten, amik miatt kialakult az egész ellenállás, el nem fogadás. Ha ez megváltozik, akkor képessé válsz megnyílni, kérni és befogadni az életedbe az Isteni térből a pozitív változásokat. Félelem nélkül szeretni, és megengedni magadnak a jólétet, a sikert, az elismerést, dicséretet.

Helyszín: Monor, Petőfi Sándor u. 8. Szolgáltatóház – Jógastúdió

Befektetés önmagadba: 10.000 Ft

Szeretettel:

Benyó Edit

Hozzászolások