Magyar lélek újrateremtése egyéni és kollektív szinten!

Minden magyarnak a Kárpát-medencében és túl ajánlom ezt a különleges foglalkozást mely onlie is elérhető lesz!

A Magyarsággal kapcsolatban megélt lelki destruktív folyamatokat megbeszéljük, a családi és tört-énelmi traumákat, folyamatokat megtisztítjuk és feloldjuk azokat az évezredes destruktív mintákat, amiket elhittünk, elhittetek velünk.

Ezt nagyon fontosnak tartom a Magyarság öntudatra való ébredésével és felemelkedésével kapcsolatban, lelkünket újrateremtjük ezen alkalommal. Hiszen a ránk rakodott hamis elképzelések, hazugságok, széthúzások elválasztanak minket egymástól, és a Magyar identitásunk LELKI FOLYAMATAI önbüntető önostorozó szenvedésbe irányult!

Az oldási folyamatot egyéni szinten szükséges kezdeni, ezzel segítjük legjobban magunkat, családunkat, nemzetünket a gyógyulásban, összefogásba, egyetértésbe, elfogadásban a Magyar Lélek újrateremtésében.

A várható eredmény, hogy egyéni, család és nemzet szinten szeretet teljes megértés, elfogadás összetartás, egymást támogatva magyar a magyarral. Építve együtt egy szebb világot, de azt először belülről kell kezdeni önmagunkon, ennek hatására a családtagok is változnak, ez kihat a nemzetünkre is. Az építkezés folyamata így működik, belűről kifelé! Ha önmagunkba megváltoztatjuk a negatív mintát pozitívvá, ezzel az új mintával tudjuk a legtöbbet tenni önmagunkért, családunkért, nemzetünkért.

Összeadódnak az energiák így sokkal hatásosabb az eredmény mindenki számára, és kollektív szinten is tisztul!
Tegyünk együtt önmagunkért, családunkért, Nemzetünkért!

Sok szeretettel várlak személyesen, és online is csatlakozhatsz!

Jelentkezni telefonon vagy weboldalon keresztül: https://thetacsillagforras.hu/theta/esemeny-jelentkezes/

Befektetés önmagadba, családodba: 10000ft.
Április 18-án 14-órakor Monor Petőfi S utca. 8.

Szeretettel: Benyó Edit
+36706369179

Hozzászolások