Tisztánlátás, harmadik szem!

Tisztánlátás


A harmadik szem a tobozmirigy, egy borsó nagyságú toboz alakú szerv, ami középen a két agyfélteke között helyezkedik el. A legfontosabb szervünk a spirituális fejlődés, és öntudatra való ébredésünkkel kapcsolatban. Szerotonin és melatonin termelésért felel, mely az alvási és a meditatív állapotot segíti. A hatodik csakrához tartozik, mantrája az „Om”. Ezen alkalommal az ezzel kapcsolatos félelmeket, szorongásokat és különböző destruktivitásokat, blokkokat oldjuk.

Mivel tud blokkolódni a TOBOZMIRIGYÜNK, tisztánlátásunk?

Ha gyermekkorodban érzékelted a szellemeket, különböző fénylényeket és azt mondták neked a szüleid vagy a környezetedben valaki, hogy ezek nem léteznek, csak a fantáziád, vagy ha megijedtél tőlük. Sokszor ezek a tapasztalatok által blokkolódik, inaktívvá válik a tobozmirigy és onnantól kezdve minimálisan érzékeli az ember mások kisugárzását, érzéseit, és az intuíciója kevésbé működik. Ha feloldjuk ezeket a lenyomatokat, akkor el kezd tisztulni és megfelelően működni a harmadik szem csakra, fokozatosan egyéni szinten az érzékelés megnyílik, de mindenki számára csak olyan mértékben, ami a fejlődésében kedvezően építi őt!

A tudatossága ébred, emelkedik és tisztul, képessé válik megérezni előre a dolgokat, saját vagy mások életében, beleláthat a jövőbe, az emberek érzéseit érzékelheti. Még tovább lehet fejleszteni a tobozmirigyet, különböző fizikai és meditációs gyakorlatokkal valamint lelki oldással melyet egyéni konzultációban egyénre szabottan vállalok.

Isteni élményekkel lehet gazdagodni! Sokan kérték tőlem régebben, hogy nyissam meg a harmadik szemüket,MINDEN FELKÉSZÜLÉS NÉLKÜL, de TERMÉSZETESEN nemet mondtam, mert ez nem játék. Ahhoz, hogy valaki lássa a láthatatlan világokat, arra pszichikailag, érzelmileg, meg kell érni! Ha nincs megérve rá valaki és idő előtt felkészületlenül megnyílik, megnyitják, akkor a megélt, látott dolgok nagyon megviselhetik, fejfájást, memóriazavart, és zavarodottságot okoznak, hátráltatják fejlődésében.

Ami fizikai szinten blokkolja a tobozmirigy megfelelő működését a fluorid, amely fogkrémekben és a csapvízben található, a nehézfémek, és a tobozmirigy elmeszesedése. Erre még külön csinálunk egy gyakorlatot, amellyel ezeket is tisztítjuk! Ajánlott tisztított vizet inni, forrásvizet, fluoridmentes fogkrémet használni és napfényen lenni minél többet.

AKIKNEK AJÁNLOM a csoportos foglalkozást:

Akik szeretnék az élethelyzetükben könnyebben, gyorsabban meglátni a megoldást. ALVÁSPROBLÉMÁI VANNAK. Médiumoknak, hogy tisztítsák csatornájukat, akik gyorsabban fejlődni szeretnének, ébredni tudatosságukat emelni, tisztulni, tisztán látni. Könnyebben szeretnének kapcsolatot teremteni Isteni énjükkel.

Fontos, hogy a racionálisabb gondolkodásúaknak is nagy lehetőség ez a mai alkalom, mert egy magasabb szemszögből rálátást kaphatnak családi, üzleti dolgaikra. Hamarabb tudják meghozni fontos döntéseiket, mellyel időt és pénzt takaríthatnak meg!

Befektetés önmagadba: 10.000 Ft

Szeretettel várlak!
Benyó Edit

Időpont és helyszín: 2020 május 16, Monor, Petőfi Sándor u. 8, Jógastúdió

Online részvétel lehetséges!

Jelentkezni lehet telefonon: 06706369179, vagy a weboldalon:

Esemény Regisztráció

Hozzászolások