Miért fontos a földelésünk helyreállítása?

Földelés – mit is jelent ez?

Amikor a természetbe kimegyünk, mezitláb a talpunkon keresztül felvesszük a föld energiáját, így tudunk feltöltekezni a Természet Föld erejével, ami elengedhetetlen az egészséges élethez. A földelés hiánya egyre gyakrabban megnyilvánul, főleg a szellemi úton járó és kereső emberek életében. Mik okozzák a földelés hiányát? Gyerekkorban megélt szélsőséges érzelmi állapotok, amikor úgy érezted hol szeretnek, hol nem szeretnek, hol fontos vagy, hol nem elsősorban a szüleid, nagyszüleid számára. Egyéb okok: Anyagi biztonság hiánya, amikor azt hallja valaki gyerek korában, hogy „erre nincs pénz, vagy ennyit nem ehetsz, ez túl drága, ezt nem érdemled meg”. Amikor igazságtalanul büntetik a szülők a gyereket, ennek következménye, hogy mindent sajnál önmagától, csak másnak ad, magának alig. Így bünteti magát tudattalanul az ember, amit a szüleitől kapott azt teszi magával tudat alatt. A Földel való kapcsolatunk sérül, gyökér csakránk blokkolódik és nem tudja fölvenni a föld elemet.

Ennek következményei?

Anyagi problémák, elfolyik a pénze, hol van hol nincs.

Egyéb következményei?

A magabiztosság hiánya, döntésképtelenség, bizonytalanság, nem vagyok elég jó, megkérdőjelezi folyamatosan, hogy tényleg szeretik–e? Megfelelési kényszer, pénz megtartásának hiánya stb. Lábfájás, talpfájdalmak, láb vizesedése – dagadása, megvastagodott vádli, boka. A lábon lévő bőrproblémák, ekcéma, pikkelysömör, derékproblémák, farkcsontnál fájdalmak. Aki panelházban nőtt fel és keveset érintkezett az Anyaföldel az is okozhat földelési problémákat.

Ezeket a blokkolódásokat oldjuk a csoportoson és olyan gyakorlatokat végzünk, amivel a földelésünket segítjük, helyreállítjuk a megfelelő működését. Ahogy oldjuk az ezzel kapcsolatos problémákat, úgy a tünetek csökkenek, lelki és testi szinten is! Létre hozva stabilitást, egyensúlyt, fájdalom mentességet, tisztulást, anyagi stabilitást érzünk.

Sok szeretettel várlak!

Benyó Edit
Bejelentkezni: +36(70)6369179

Befektetés önmagadba: 10000 Ft

Június 13-án 14-18-ig. Monor, Petőfi S. utca 8

Hozzászolások