Rólam

Az önfejlesztést és a tudatosság szintjére lépést saját magamon kezdtem, amikor 1997-ben elvégeztem az első Reiki tanfolyamot, majd 1998-ban és 2004-ben buddhista gyógyító beavatásokon vettem részt.

2004 óta foglalkozom csontkovácsolással, ami a hiedelmekkel ellentétben nem feltétlenül csak a csontokat érintő kezelés. 2010-ben elsajátítottam a fénypontgyógyítás technikáját, melyet 2014-ig alkalmaztam a kezeléseim során.

2016 áprilisában végeztem az első Théta Healing alap tanfolyamot, majd három hónapra rá a haladó szintet. A tanári minősítés megszerzését követően, 2017. június óta már országosan tartok Théta Healing tanfolyamokat is. Az új technikával történő önmunkát nagyon élveztem, így az alap tanfolyam után két hónap múlva már aktívan ástam a vendégeimnek és rövid idő alatt számomra is meglepő eredményeket értünk el. Megtapasztaltam, hogy ezzel a technikával lehetőséget kaptam, hogy jobbá tegyem a magam és mások életét!

Az elmúlt, több mint 20 év során megszerzett és megtapasztalt tudásomat a Théta Healing technikával egyre magasabb szintre tudom emelni. Médiumi képességeim által hatékonyan tudok segíteni a fejlődni, gyógyulni vágyó embereknek. Könnyen ráérzek és látom, hogy honnan erednek az emberek félelmei vagy fájdalmai, így sok esetben rövid idő alatt – akár egy alkalommal is – meg tudunk dolgozni egyszerre több életterületet is érintő, a régmúltban gyökerező problémákat, melyek megoldásáról talán már rég le is mondtak.

Amikor korlátozó hitrendszereink fogságában élünk, vagyis hagyjuk, hogy a bennünk élő félelmeink és hiedelmeink átvegyék a hatalmat felettünk, tudattalanul lemondunk minden lehetséges jóról, szerelemről, sikerről, bőségről, a szeretet elfogadásáról és nagyon könnyen megalkuszunk. Ezt én felismertem a saját életemben, megéltem nagyon fájdalmas élethelyzeteket. Rájöttem, hogy nekem kell változtatnom az életemen, ezért eldöntöttem hogy mindent megteszek azért, hogy Boldog legyek! Az önmunkában például megdolgoztam a saját magammal és a környezetemmel szembeni elvárásaimat, beleértve azokat az erőteljes érzelmi és viselkedési mintákat, amelyekkel bántottam önmagam tudatlanul, így már egy más szemszögből, magasabb tudatossággal tudom szemlélni önmagamat és másokat. Az önmunka eredményeképp egyre inkább harmonikusabb, nyugodtabb, sikeresebb, szeretetteljesebb életet élek!

A korlátozó hitrendszereink fogságából való szabadulás lehetséges. Bármely életterületünkhöz kapcsolódó probléma gyökere felismerhető, bármilyen berögződött fájdalom, trauma, gyász, csalódás, sikertelenség, elakadás könnyen megváltoztatható, miközben levonjuk a tanulságot. A Théta Healing tanfolyamokat azoknak ajánlom, akik jelentős változásokat akarnak elérni az életükben, és sikeresebb, értékesebb, egészségesebb, tudatosabb és gazdagabb életet akarnak élni. A technika, amivel önmagadnak és másoknak is segítesz, 3 nap alatt megtanulható.

A képzés elvégzését követően nemzetközileg elismert oklevelet kapsz és innentől már Te is fogsz tudni egyéni konzultációban segíteni másoknak. A tanfolyamot 8 éves kortól gyerekek is elvégezhetik. Ezen kívül Monoron havonta csoportos foglalkozásokat tartok, ahol mindig más témakört dolgozunk meg. Monoron és Budapesten várok szeretettel minden gyógyulni vágyó embert. Tanfolyamot az ország több városában is tartok.