Csontkovácsolás

A csontkovácsolás egy természetes ősi magyar módszer, amellyel a kimozdult ízületek általi fájdalmat gyorsan és hatékonyan lehet helyrehozni, hiszen a fájdalmat az eredményezi, hogy egy izom, ér, nyirokér vagy ideg meg van nyomva, el van szorítva, és amikor az elmozdult ízületet mobilizáljuk vissza a naturális pozíciójába a nyomás, szorítás megszűnik, így a különböző idegfájdalmak és deformációk helyreállnak, elmúlnak természetes módon. Ellentétben a hiedelmekkel, a csontkovácsolás fájdalommentes.

Miben és hogyan tud segíteni a csontkovácsolás?

A csontkovácsolás olyan problémákon képes segíteni, mint egy idegszál becsípődés, a végtagok zsibbadása, alagút szindróma, gerincsérv, inkontinencia, nyak, vállak, fejfájás, állandó szédülés, lumbágó, vérnyomás ingadozás, magas vérnyomás, térd és boka fájdalmak megszüntetése, teniszkönyök. Természetesen ezeken túl pedig a gerincferdülésen, és tulajdonképpen a legtöbb gerinc problémán 90%-ban javít!

Mi történik a konzultáción, hogyan képzeljem el?

A csontkovácsolás előtt felmérem a teljes test állapotát, annak függvényében történnek a továbbiak. Masszírozással fellazítom az izmokat, hogy könnyebb és fájdalommentes legyen a csontkovácsolás. Szükség szerint pluszba köpölyözéssel segítem az izmok kilazítását a gyorsabb felépülés érdekében.

Célom, hogy aki eljön hozzám boldogan, elégedetten és egészségesen érezze magát. Ha Ön a fent említett problémák bármelyikétől szenved, vagy ha csak erős hátfájást, ízületi fájdalmat érez, bátran keressen fel, és szeretettel segítek.

Milyen jellegű problémája van?

A csontkovácsolás valamennyi esetben megoldást nyújthat. Kattintson a képekre a részletekért

Csontkovácsolás állapotfelméréssel és masszázzsal, FÁJDALOMMENTES ízületi kimozgatás gyerekek számára is!

  • Csontkovácsolással minden jellegű gerinc és ízületi problémán lehet javítani. A legtöbb esetben 2-3-4 alkalom elegendő.
  • Gyermekeink számára is ajánlott a csontkovácsolás különösen gerincferdülés, hátfájás, váll, térd, boka ízületi fájdalmaira.
  • Évenként javasolt két, három alkalom, mellyel megelőzhetők későbbi gerinc fájdalmak, sérv kialakulás, szűkület, kopás és egyéb izületi fájdalmak.

A csontkovácsolás masszázzsal 45 perces, 10.000 Ft,  14 éves korig 6000 Ft Köpölyözés 2000 Ft.
Csontkovácsolásra időpontot a +36 (70) 636-91-79-es telefonszámon tudunk egyeztetni.

A HELYSZÍNEN BANKKÁRTYÁS FIZETÉSI LEHETŐSÉGET BIZTOSÍTOK!