Csoportos foglalkozás

A csoportos foglalkozáson az aktuális energetikai helyzethez kapcsolódóan választott témát közösen feldolgozzuk. Elemezzük annak életünkre gyakorolt hatásait, melyek hátráltatnak és melyek támogatnak. A hátráltató hitrendszerekre energetikai munkát és oldást végzünk erre az életre, és előző életekre vonatkozóan is. Az oldás közben a magasabb dimenziókból lecsatornázom a tudást, minden résztvevő számára elérhetően és azokat a fénykódokat melyek átadásával képessé válnak a csoport tagjai egy magas szintű fényugrásra, felkészítve testüket, lelküket, teljes Energia Mátrixukat a magasabb szintű energiák befogadására.

A foglalkozásokon rendszeres résztvevők folyamatosan fejlődnek energetikailag. Tisztább csatornává válnak, az energia befogadására és áramoltatására, tudatosságuk gyorsan fejlődik. Gyakrabban élik meg a lelki béke állapotát és vonzanak be pozitív élményeket. Az energia szabadabb áramlása lehetővé teszi, hogy másoknak is többet juttassunk belőle. A környezetünkben lévők gyakrabban keresik majd a társaságunkat.

A csoport ereje minden résztvevő fejlődését felgyorsítja és hét nemzedéken át fejti ki pozitív hatását. A történelmi szintről hozott terheket letehetjük. Ezek valójában nem is a mieink, csupán a családi kötelék miatti tiszteletből visszük. Ilyenek lehetnek a fájdalom, lehangoltság, ismétlődő párkapcsolati problémák, kedvetlenség, az életöröm hiánya.

A foglalkozáson ráláthatunk az ezeket teremtő hitrendszereinkre és elengedhetjük önfeláldozó mintáinkat. Az áldozati gondolkodást és az ezzel kapcsolatos érzelmi mintáinkat támogatókra cserélhetjük: hitre önmagunkban és abban, hogy mindig mi választunk és nálunk van az irányítás. Az életünk nem csupán megtörténik velünk, mindent mi teremtünk, a jót és a rosszat is a szépet és a csúfot is. Növekszik a tudatosságunk és felismerhetjük, hogy mi magunk döntünk mindenről, ami velünk történik.

A csoport ereje támogat az ősbizalom visszaszerzésében, a nőiességünk, férfiasságunk felvállalásában.  Minden olyan energetikai lenyomat megtisztulhat, amely ebben akadályoz, akár ebből az életünkből akár valamely előző életünkből származik. Minden olyan energiablokk oldódhat, amely akadályozza az önelfogadásunkat, azt hogy szeressük önmagunkat és elfogadjunk másokat.

A foglalkozások eredményeképpen összhangba kerülünk önmagunkkal. Olyan tisztításokat és gyakorlatokat sajátíthatunk el, amelyeket a foglalkozások között otthon is használhatunk.

Energetikailag tisztábbá válik a testünk, elménk a szellemünk, javulnak az emberi kapcsolataink emellett az életünk minden területén hatékonyabbak és sikeresebbek leszünk.

Havi 1 alkalommal Monoron, mindig más témakört dolgozunk meg. Legközelebbi eseményekért kattints ide.


Csoportos foglalkozásra a gombra kattintva tudsz jelentkezni:

Jelenetkezem!

Illetve részvételi szándékodat a +36 (70) 636-91-79-es telefonszámon tudod még jelezni. A csoportos események facebook csoportomban bátran felteheted kérdéseidet azoknak amik már hétköznapi életükben is tapasztalták a csoportos foglalkozások kiemelkedő hatásait.