Csoportos foglalkozás

A csoportban történő gyógyítás az egyén és a csoport egyidejű gyógyulását eredményezi. Az energiák összeadódnak és hatványozottabban történik meg a változás, gyógyulás ami 7 generációs szintem hat a családi rendszerekre.

Sokszor azok a lehangoló érzések mint a fájdalom, szomorúság, depresszió, pánikroham, szexuális zavarok, frigiditás, nem akarok élni érzések amiket megélnek emberek nem is az ő saját érzéseik, hanem genetikai szintről, történelmi szintről átveszik másoktól. Ez azt jelenti, hogy feláldozzák magukat (önfeláldozó szeretet) így akarnak segíteni tudat alatt a szeretteiknek. A foglalkozáson felismert és megváltoztatni kívánt hitrendszereket (érzés-, gondolati mintákat) a részvevők egyéni beleegyezésével leválasszuk, mindenkit aki kéri (szabad akaratából dönt mindenki) mások érzéseiről így megszabadulunk azok fájdalmaitól. Megtanítjuk, átprogramozzuk pl.: mit jelent és milyen érzés a teremtő szemszögéből a Szeretet önfeláldozás nélkül. Lehetséges és biztonságos szeretni, szeretve lenni anélkül, hogy másoknak kára lenne belőle! Ezzel a példával szemléltetem a lélekmunka egyik részét.

Havi 1 alkalommal Monoron, mindig más témakört dolgozunk meg. Legközelebbi eseményekért kattints ide.

Befektetés önmagadba és családi rendszered tisztulásába, hogy valóban a saját életedet élhesd: 10000 Ft

Csoportos foglalkozásra a gombra kattintva tudsz jelentkezni:

Jelenetkezem!

Illetve részvételi szándékodat a +36 (70) 636-91-79-es telefonszámon tudod még jelezni. A csoportos események facebook csoportomban bátran felteheted kérdéseidet azoknak amik már hétköznapi életükben is tapasztalták a csoportos foglalkozások kiemelkedő hatásait.