THETA HEALING® Haladó Tanfolyam

Legközelebbi tanfolyam:

2020 március 27. – 29. Monor

Jelenetkezem!

A Theta Healing haladó tanfolyamon …

 …  mélyebb ismereteket tanulhatsz a létezésről, önmagadról. A különböző gyakorlatok által elsajátíthatod a kommunikációt kristályokkal, növényekkel, állatokkal és az ősök szellemével.

Ezek a gyakorlatok segítenek az intuitív képességek kibontakozásában. Könnyen felismerhetővé válnak a gátló érzéseink, mint a neheztelés, harag, bűntudat, félelem, amik miatt a bennünk élő szeretet nem tud felszínre törni, akadályoznak minket a boldogságban, bőségben, felhőtlen örömben.

További ásás gyakorlatokkal megtisztítjuk azokat az érzelmi blokkokat, melyek rétegekben tudatunkra rakódva elzárnak a saját talentumainktól. Minél több ilyen gátló érzést dolgozunk meg, annál tisztábban látjuk önmagunkba a saját képességeinket és a saját talentumainkat. A Tisztán látás, tisztán érzés és tisztán hallás szépen fejleszthető! Megtanuljuk, hogyan lehet minden élethelyzetből a lehető legkönnyebben kijönni, megváltoztatni!

Fontos tudni, hogy eredendően mindenki megérdemli a feltétel nélküli szeretetet, az emberek saját maguk zárják el magukat a félelmeikkel, neheztelésükkel, és azzal hogy feladják, azt hiszik, hogy nem érdemesek a jobb életre!

DE IGEN MINDENKI MEGÉRDEMLI, HOGY BOLDOG LEGYEN!

Mi történik a Theta Healing Haladó tanfolyamon?

A Theta Healing Haladó tanfolyamon megmutatom, hogyan dolgozz a 7. sík Feltétel Nélküli Szeretetén keresztül minden síkkal. Lépésről lépésre átvesszük minden sík tudását, energiáját, a kapcsolódó érzelemmintákat és, fizikai levetülésüket. A tanfolyam igazi beavató út, tele sok-sok pozitív élménnyel és oldódással.

A Létezés hét síkja és gyakorlatai:

 1. Létezés első síkja: ásványok, kristályok leolvasása, tisztítása.
 2. Létezés második síkja: növények leolvasása, étel megáldása
 3. Létezés harmadik síkja: emberek, állatok leolvasása. Bébi az anyaméhben gyakorlat, a magzati korban megélt fájdalmak, félelmek és traumák oldása. Makrók készítése. Összetört lélek újrateremtése.
 1. Létezés negyedik síkja: Ősökkel való kapcsolódás.
 2. Létezés ötödik síkja: Angyalok, Fénymesterek
 3. Létezés hatodik síkja: Isteni törvények, időhajlítás, időjárás  befolyásolása.
 1. Létezés hetedik síkja: Felettes énnel való kommunikálás, azonnali teremtés – manifesztálás.

A gyakorlatok között ásunk a karmikus elakadásokra, 5. síkos fogadalmakra, amelyek a legtöbb embert tudta nélkül hátráltatnak a teljes és boldog párkapcsolatban, munkaheyi sikerekben, spirituális feljődésben, a boldog élet megteremtésében.

A tanfolyam előfeltétele az alaptanfolyam elvégzése!

A tanfolyam résztvevői Vianna Staibal Theta Healing haladó könyvet, munkafüzetet, illetve nemzetközi oklevelet kapnak, amivel egyéni konzultációkat vállalhatnak.

Tanfolyam díja: 120.000 Ft.

Ismétlőknek (akár ha másnál is végezted) a tanfolyam díja: 60.000 Ft.

A tanfolyamon való részvétel regisztrációhoz és díjfizetéshez kötött, melyet a tanfolyam kezdete előtt 3 nappal szükséges rendezni.

Regisztráció:

Jelenetkezem!

Regisztrációkor minden adatot adj meg.

 

Szeretettel várlak e csodálatos élményekkel teli 3 napos tanfolyamra!

Benyó Edit

+36/70-636-91-79

Legközelebbi tanfolyamra itt tudsz jelentkezni:

2020 március 27. – 29. Monor

Jelenetkezem!

Helyszín

 • Budapest
 • Monor
 • Más városokban is igény szerint

Fizetési mód

 • Banki átutalással
 • A tanfolyam díját a meghirdetett időpont előtt 3 nappal kérem rendezni személyesen vagy átutalással!

A tanfolyam 3 napos. A jelentkezési díjat legkésőbb a tanfolyam kezdete előtt 3 nappal szükséges kifizetni melyet átutalással szükséges rendezni.

 

Közelgő eseményeim:

Események